Onsdag 281112

Precis kommit hem från jobbet. Fick en riktig kortdag idag. 3,5 timme bara. Passade på att handla efter jobbet då jag likaså var på ICA.
Nu ska jag slänga ihop nå lunch och senare ska jag passa ronja en stund. Senare idag ska jag möta upp Emelie för häng på nodo. Kanske svänger förbi åhlens innan och köper nå tyg till en gardinkappa som jag ska sy. Är så tomt i föndstren just nu.

Tisdag 271112

Har varit ledig idag så passade jag på att åka och hälsa på Anna-Maria, Petter och deras lilla valp Lyra. Söt som få kan jag säga, ville bara ta med henne hem!
Efter lite kaffe och småprat åkte vi in till stan och shoppade lite. Planen var väl att försöka göra bort julklapparna men det enda jag kom hem med efter shoppingturen var en stickad tröja från indiska till mig. Typiskt mig.
Avslutade stadsrundan med en fika på wayne's.

Måndag 261112

Vaknade upp i en tom och tyst lägenhet imorse. Gustav är och jobbar i tänndalen och ska vara borta några dagar. Huvva, och jag som är så sälskapsjuk.
Själv har jag då varit ledig idag och då passade jag på att storstäda och julpynta lite smått. Bjöd över mamma och pappa på kaffe och fika. Mamma fick också sin lite försenade födelsedagspresent. Ronja följde också med så hon ska få stanna här över natten.

Tisdag 131112

Har varit en rätt produktiv dag för min del idag.
Dagen började men att jag klev upp och fixade mig som vanligt och runt tio tiden drog jag på ett ordenligt lager varma kläder och traskade mot arbetsförmedlingen där de hade någon slags informationsträff om jobbgarantin.
Efter det bar det vidare till jobbet där jag köpte mat för att fylla ut det lilla tomrummet i kylen. Gick hem, packade in varorna i kylen, hämtade upp tvätten från källaren. När hussysslorna var klara så drog jag på min vinterjacka och traskade ännu en gång ut i kylan. Denna gång med destination; korpen där jag körde ett mördarpass för rygg & armarna. Inte ofta jag tränar armar så det lär nog kännas imorgon haha.
Kom lagomt hem för att möta prinsen min som hade precis kommit hem från jobbet. Då var klockan kring fyra så då var det bara att skynda sig till duschen för att senare hinns börja med middagen någon lämplig tid.
Till middag blev det marinerad kyckling med sötpotatisklyftor i ugn. Har återupptäkt min kärlek till sötpotatis igen. Så himla gott! Hade egentligen tänkt hinna med ett bullbak men det får jag nog vänta med tills imorgon. 
Nu blir det sängen, godnatt.

Grattis på farsdag pappa!


Ett år idag. Jag älskar dig så himla mycket och jag trodde aldrig att jag kunde känna såhär mycket för en person. Du får mig för första gången att känna mig sedd, förstådd och älskad. Du är min bästa vän och min första kärlek. Du får mig att känna mig som det lyckligaste människan i världen. 
Bild från min studentbal 2012.

Fredag 021112

Då var man tillbaka i Lollan och Daniels lägenhet efter en lång runda på stan. Blev inte överdrivet mycket shopping för min del. En vinterjacka från zara, en kofta med paljettkrage från H&M samt lite diverse från mac cosmetiks. 
Kanske lägger upp en bild lite senare på jackan. Den kommer användas flitigt i vinter.
Shoppingturen avslutades men middag på super sushi. Riktigt god sushi där. Rekomenderar starkt, dock lite för stora bitar.
Nu ska jag göra mig iordning för senare ikväll väntar avskedsfest på jerntorgets brygghus för Lollans kompis som flyttar utomlands.

Torsdag 011112

Då var vi äntligen framme på arlanda och nu sitter vi och väntar på nästa flyg mot Göteborg. 
Som kanske några av er redan vet så är jag väldigt rädd för att åka flyg och när jag och Gustav skulle kliva på planet så upptäckte vi att vi inte skulle få sitta bredvid varandra, vi skulle sitta på var sin ände av flygplanet. Drabbades lite smått av panik men flygvärdinnorna var snälla nog att ordna så att vi tillslut fick en plats bredvid varandra. Mycket tack till personalen på sas för det.
Som jag sa tidigare så väntar vi på flyget mot Göteborg. Ska bli så skönt att komma fram, tar verkligen energi från en av att vara konstant rädd i nänstan 1 timme. När vi kommer fram väntar sen middag på amazing thai som måste vara en av de bästa thairestaurangerna i Göteborg. Man får plocka hur mycket råa grönsaker + rått kött så wookar de det åt en, för ca 170kr. Lyx!

RSS 2.0