Fredag 261110

Ännu en fredag är kommen. På fredagar drar folk ut på alla sorters bravalder, men själv ligger lilla Josefin i sin säng och klagar över allt som finns att klaga över. Är fortfarande sjuk, hoppas att jag inte behöver vara sjuk hela helgen.
Men en sak slog mig nyss, det är mindre än en månad kvar till julafton och jag har inte hunnit skriva en önskelista ännu. Jag önskar mig ändå inte så mycket, kanske några böcker, en parfym skulle inte sitta så dåligt, och pengar. Sen är jag nog nöjd.
Ska nog sluta skriva nog, känner mig lite trött och sliten, ska nog slå på en film nu, pusshej!

Torsdag 251110

Skönt att få vara hemma i Piteå igen. Vaknade upp idag med förkylning och lite feber, så fick ringa och be pappa att komma och hämta mig. Med tanke på hur jag mår just nu så kommer jag inte att vara på skolan imorgon eller på lördag då vi ska ha öppet hus och julmarknad. Det enda jag kan göra nu är att knapra halstabletter och sova, men det låter inte helt fel.

Fredag 191110

Nu är det äntligen helg och det betyder att jag har lämnat lägenheten och åkt hem till mina föräldrar i Piteå. Borta bra men hemma bäst. Har fortfarande inte riktigt vant mig vid att bo själv, nog för att det är skönt att kunna få lite egen tid men jag föredrar nog att bo i Piteå, det är ju som där jag har min familj, släkt och det mesta av mina vänner.
Jaja, nu lämnar vi lägenheten för tillfället och pratar om lite andra saker istället. Idag är det fredag. Dagen hade en lite småstressig start. Skulle hinna fixa mig för skolan, äta, städa och hinna packa innan skolan började. När jag upptäckte att jag var försenad till engelskan fick jag släppa allt jag hade i händerna för att snöra på kängorna och springa till skolan. När jag väl var framme vid salen stod det en liten lapp på dörren, "Berit sjuk, ingen engelska idag, blabla..". Drygt, hade kunnat ha sovmorgon till tio, jaja nu ska vi inte vara negativa här!
Hade bara två återstående lektioner som var svenska C och textil. På textilen arbetar vi med sportjackor, jag håller på att göra en parkasmodell med en ballongkjol aktig underdel med vita snörningar lite här och där. Jackan bli beige/grå med vitt foder. Hade tänkt ladda upp några bilder på den färdiga produkten så håll utkik!
Lördag
Är bortbjuden till min morbror, min kusin har nyss kommit hit från Stockholm så det bjuds på glögg och annat gott. Samma dag är jag även bjuden på fest någonstans men vet inte om jag ska dig, är inte festsugen helt enkel, då känns det som inte rätt att tvinga fram det heller, så det får nog bli en lugn helg istället.
Söndag
På söndag bär det av till Öjeby julmarknad med Josse, senare mot kvällen ska jag, Belle, stumpan och Josse på bio och se på den senaste Harry Potter filmen.
Oj, det här blev ett onödigt långt inlägg, kanske dags att sluta. Jaja, pusshejdå!

Torsdag 181110

Så himla skönt jag mår just nu. Har precis kommit hem från gymmet, är trött i hela kroppen och är riktigt nöjd med min prestation på gymmet denna vecka. Nu har jag mysat upp lägenheten lite med tända ljus, mysfaktor på hög nivå här borta!
Hittills har min vecka inte varit så händelserik, har spenderat mest tid i skolan och på gymmet. Sofie har åkt till Paris, saknar henne men får hoppas att hon har kul och shoppar loss ordentligt där borta.
Nu får det vara nog med bloggande för idag för på bordet står en latte och bok som väntar på mig. pusshej!

Tisdag 161110

Händer inte mycket idag, har haft sovmorgon till 1 idag. Nu ska jag tillbringa ännu en eftermiddag på gymmet.

Måndag 151110

Hade nästan glömt bort hur skönt det kunde vara att ta en lugn helg. På lördagen var jag bara hemma och myste hela dagen och på söndagen blev man bortbjuden på sconeskväll hos finaste josse, det var väldigt trevlig.
Men nu är helgen slut, dags att sluta såsa bort dagarna! Nu ska jag vara hurtig och kila mig iväg till gymmet och jobba på absen, hej så länge.

RSS 2.0