Torsdag 240414

Gårdagen var superbra. Dagen började med att Gustav bjöd upp på tårta och sång på morgonen innan han skulle kila iväg till jobbet. Senare mot eftermiddagen trampade jag iväg på nycykeln till Emelie där det blev balkonghäng i solen. Vi åt bananpannkakor och drack te.


Runt tresnåret rullade jag hem där jag pussade på mannen innan han skulle bege sig söderut. 
Klockan sex blev det middag på thaigarden med familjen. Efter middagen spenderade jag resten av dagen hemma hos crabbo med gänget.
 

Tisdag 220414

Nu har vi äntligen fått vårat nya kylskåp på plats. Vårat gamla bestämde sig tydligen för att den inte ville fungera längre. Skönt att vi inte fick gå utan ett nå länge. Så idag blir det iaf att storhandla iom att vi fick slänga så mycket som hann bli dåligt i den förra frysen. 
 

Annandag påsk

Min måndag i bilder;

Blev en spontan bbq hos mina kära grannar på malmgatan. Fler sånna här stunder tack!
 

Lördag 190414

Lördagen började med en snabb sväng på stan men gubben min. Sprang förbi sys, tog en kaffe på nodo och kollade lite runt i butikerna. Senare mot eftermiddagen mötte vi upp gänget på havsbadet där vi åt middag på skeppet, spelade minigolf, bowlade och hade allmänt trevligt. 
Efteråt begav vi oss vidare mot Malin och Johannas place för lite öl och drinkar. Sedan avslutade vi kvällen på challenge. 
 

Måndag 140414

Då var det måndag igen, tycker helgen har gått jättefort. I fredags hade jag inget planerat så då passade jag på att måla om min byrå som jag köpte på reprisen för ett tag sedan. 
Lördagen var jag bjuden på förfest hos crabbo och sedan blev det utgång på challenge med tjejerna. 
Gårdagen spenderades i soffan tillsammans med gugge och gotta. 
Dagens planer låter väl följande; gym, passa ronja och städa.
 
 

Tisdag 080414

Just nu: sitter i soffan efter att ha tagit en lång och skön dusch. Köttet är i ugnen och puttrar på. Hade tänkt gör pulled pork till middag men min tidsplanering är kass så den blir nog att ätas imorgon. 
Annars då? Håller på att vårstäda lägenheten och försöka göra den mer hemtrevlig. 
 

Måndag 070414

Då har jag äntligen skickat in min ansökan för universitet. Om det går som planerat så kommer jag att påbörja en 3,5års lång förskollärarutbildning till hösten. Jag känner mig ganska säker på att jag kommer komma in på utbildningen men jag gruvar mig ändå för chansen att jag inte kommer in.
 
 

Tisdag 020414

Blev jordig om händerna idag när jag och crabbo planterade kryddor och blommor idag. Planterade bla. påskliljor, oregano och timjan, så nu är det bara att vattna och hoppas på att något växer. 
Bild; Carolina Wigge.

RSS 2.0