Tjejkväll

Tänkte bara slänga in en bild som jag tog för någon vecka sedan då jag fick på tjejkvällen med Emelie.
Helt otroligt att vi ens fick oss en plats inne på nodo.
 

Just nu

Ligger i sängen helt utmattad och ser på gamla avsnitt av "halv åtta hos mig" som jag råkat missa, undertiden som jag äter lite pocky som jag köpte med mig hem i tisdags när jag och Emelie gjorde stan i Luleå.
Tänkte väl bara kika in här och ge er en liten uppdate på min vecka. Skulle egentligen varit ledig på måndagen med jag fick hoppa in för ett kvällspass.
I tisdags var jag i Luleå som sagt. Blev en ganska snabb vistelse bestående av "powershopping", skvaller och donken. När jag kom hem hade jag påsar fyllda med fynd. Bla. lush's snow fairy showergel som jag har längtat efter samt lite godsaker från thai shopen (därav all pocky).
Samma dag hade jag filmkväll hemma hos Emelie, såg någon rolig komedi/drama som jag helt glömt namnet på.
Tisdag till onsdag agerade jag hundvakt. Ronja och jag levde rövare i lägenheten. På onsdagen kom Emelie också förbi och vi lagade en sen lunch/tidig middag bestående av färskostfylld kyckling med rotgrönsaker i ugn. Supergott! 
Gårdagen och idag har bestått av jobb och nu ligger jag helt matt i sängen och jag har inga som helst planer på att göra något annat ikväll.
Får be om ursäkt för bristen på bilder samt bilder med bra kvalitet, får leta rätt på en bättre kamera än min i-phone.
 
 

Ett inlägg som aldrig blev publicerat

Det här inlägget borde egentligen ha publicerats i påskas. Firade iaf påsk med gugges familj på de stuga, körde skoter, åt påskägg och bara tog det lugnt.
 
 

Norge I

Här några bilder från då jag, Gustav, mamma och pappa var i Norge och hälsade på min släkt. Kommer lägga upp resten av bilderna senare.
 

En uppdatering på livet

Känner äntligen som att jag har fått ordning på livet. Har börjat på ett nytt jobb där jag är deltisdanställd, har luskat ut vad jag vill plugga till hösten samt att jag, Gustav + några fler har planerat in en tre veckors Japan-resa till sommarn så nu har man något att se fram emot till och med.
 

RSS 2.0