Söndag 210413

Dåligt med uppdateringar här som vanligt. Tänkte summera helgen lite snabbt som har varit. I fredags hamnade jag hos Josse och alla de andra i kollektivet på degan där det dracks te för fullt.
På lördagen drog jag en sväng på lions loppis med Gabbe och Christian där jag fyndade en fejk päls kappa som jag har suktat efter så länge. Efter lions gick vi runt på stan där vi träffade Emelie och Petra. Det slutade med att vi köpte med take-away som vi åt på Petras och Lars balkong. 
Senare på eftermiddagen hamnade jag hos Leo där vi åt dumpster dinner soppa som han hade dumpstrat dagen innan. 
Smakade soppan som var jättegod innan jag var tvungen att rulla tillbaka till stan för att hinna till golden dragon där jag var bjuden på trerätters födelsedagsmiddag av Gugges föräldrar. Efter middagen gick jag mätt och belåten vidare till Petra igen där det var galej. 
Efter den fullspäckade lördagen så blev det en relativt lugn söndag hemma hos mina föräldrar där jag hade släktfika för att fira att jag snart fyller 20. Fick bla. några muminmuggar och böcker.

Makeup By JB

Ni har väl inte glömt bort att jag har startat en ny blogg med smink och skönhet i fokus? 
makeupbyjb heter den, kika in och säg vad ni tycker!

Torsdag 040413

Torsdagen spenderades tillsammans med Gabrielle. Efter hon slutade jobbat så åkte vi till bla. reprisen och rödakorset där vi gjorde några fynd. Själv hittade jag några djupa dessertskålar i klarglas som passade perfekt till mina glas i samma stuk från ikea.
Efter vi gjort våra fynd åkte vi hem till Gabbes fina lägenhet där vi rullade sju rullar maki.
Därefter fick vi besök av Martin och Simon.
Foto: Gabrielle Degerman.

Debattcafé

Här kommer mer bilder från krokodil, denna gång var jag, Gabbe, Simon, Emelie och Chrille på debattcafé om mäns våld mot kvinnor med funktionsnedsättning.
Foto: Gabrielle Degerman.

Them Legs

Har varit så dålig på att uppdatera på den här bloggen på senaste. Så här kommer lite bilder från då jag, Gabbe och Emelie var på Them Legs spelning på krokodil. 
Foto: Gabrielle Degerman.

En middagsbjudning i Hemmingsmark

Blev bjuden på finmiddag i Hemmingsmark hos finaste Gabrielle för några veckor sedan. Den kvällen bjöd på en fantastiskt god veg-chiligryta samt som köttalternativ, bärpannacotta, kaffe/te med fina pratstunder samt en omgång charader.
Foto: Gabrielle Degerman.

RSS 2.0