-Lenka - Gravity rides everything

Lördag 300411

Valborgsmässoafton idag. Blir att dra iväg till Simon och laga finmiddag, fast mest troligt blir det Simon som ska slava i köket haha. Gabbe ska också vara där så det ska bli kul. Pusshej!


Man måste dö några gånger innan man kan leva

Fredag
Skola, trött, buss, varmt, Piteå, Åslund, left hand tattoo, tatuering, nöjd, hem, carro, brownies, Simon, ica, mat, cykla, stan, ankor, nodohäng, latte, trött, cykla, hemma, data, sova. Godnatt.


Tatueringen


Tobbe på left hand tattoo i Piteå är skaparen till detta mästerverk. Tack, blev verkligen nöjd!

Friday Friday

Carro svängde förbi med en påse brownies. Nästan så att man kan tro att hon är en tankeläsare eller nå. Crayzeey!

Satan i gatan

Veronica Maggio har gjort det igen. Tack för ännu ett bra album.

Veronica Maggio - Inga kläder


Fredag 290411

Nu sitter den där den ska. Känner hur identitetskrisen sakta börjar att försvinna. Kommer slänga upp en bild lite senare så håll utkik!

Torsdag 280411

Gymmade med Sofie idag efter skolan. Tränade mest kondition och klämde även in några styrkeövningar för mage och lår. Det gick mycket bättre att springa idag än vad det gjorde sist jag tränade.
Förlåt för alla mina inlägg om träning. Ska försöka minska på dem, måste bara hitta någon annnan sysselsättning om dagarna, förslag?


-

MGMT - The youth

Onsdag 270411

Jag, Frida och Linn promenerade till coop efter skolan i sökandet efter en engångsgrill. Hade planerat att grilla lite majs, halloumi och annat gott på min balkong, slutade med att vi kom hem med en kladdkaka istället. Men det var ju inte helt fel.

Tisdag 260411

Nyss varit ute på ännu en springrunda, denna gång med Sofie. Vi sprang en runda längst gülzaudden och in mot stan. Känner mig verkligen inte i form, blev helt trött och slö.

Måndag 250411

Tonfisksallad.. mmh!

Rachel & Cali

Rachel, would it be alright if I stayed here in the car?
There's too many people out there I don't know
It's not that I'm too shy, I cannot be polite
I just don't feel confident in crowds

Cali you can do what you'd like, I'll probably be here awhile
I'll leave you my car keys in case you want to leave
Welcome to stay at my house, my parents will both be out
There's a blanket in the closet if you decide to sleep over

Rachel, I am sorry to call but I can't sleep at all
The closet's unfamiliar, your parents soon to be home
Cali there's a way you'll be calm, my closet door has a lock
I'll keep my window open so you can get in

Sometimes I wish you knew how I keep living for you
A friend is only a love you're not committed to


-

Damien Jurado - Rachel & Cali

Söndag 240411

Träningsabstinens! ut, springa, nu!

22:56
Då är man hemma från springrundan, har sprungit ca en timma nu. Det gick jättebra, hade förstås med min lilla springkompis (ronja). Hon tackar aldrig nej åt en promenad.
När jag kom tillbaka hem till mitt hus så ser jag två små människor som står vid hallfönstret och spionerar på mig. När jag öppnar dörren så märker jag att de små spionerande människorna var mamma och pappa som har suttit och oroat sig över att jag varit borta och sprungit så länge. De trodde säkert att jag hade blivit bortrövad eller något, så de hade ringt josse och gjort henne lite orolig också. Mina föräldrar hade tydligen tänkt åka ut med bilen för att leta efter mig/mina kvarlevor men jag hann precis komma hem innan de han öppna dörren haha.

18 år, 18 år i staden

Fyllde 18 år idag, känns så himla konstigt. Får försöka vänja mig, som om jag har ett val haha?

-

Jonathan Johansson - Aldrig ensam

Lördag 230411

Är min familj den sötaste eller är den?! Kommer inklampande i mitt rum då jag är helt nygnuggad i ögonen. Smäller ner ett fat med morotskaka och andra läckerheter på sängbordet. Sjunger högt så det dånar i öronen. De tvingar mig att öppna presenter och de ger mig kramar som får mig att kipa efter luft.
Jo, jag har ju den finaste familjen någonsin.

Fredag 220411

Idag är det bara en dag kvar tills jag fyller 18 och idag är det även bara en vecka kvar tills jag ska tatuera mig! Är så taggad att jag knappt kan sitta stilla.

01:01

Trött chey är trött. Godnatt.

-

Death cab for cutie - Lack of color

Torsdag 210411

Torsdag
Tajta byxor, cykla, stan, simon, belle, luncha, frappe, sockerchock, småprat, cykla hem, övningsköra, dra till belle, film, simon, baka, äta, mätt.

Identitetskris

Jag ser så himla tråkig ut. Kollar just nu igenom gamla och nya bilder på mig. Förr så drog mitt utseende i alla fall till sig blickar, kanske inte på ett positivt sätt. Men nu känns det nästan som att man är osynlig. Jag ser så himla vardaglig och tråkig ut.
Jag har vanligt brunt hår, har vanliga tråkiga kläder, sminkar mig vanligt. Jag är vanlig och tråkig! Ibland känns det som att jag borde göra något helt impulsivt och crazy. Kanske drar en "josse 8c" och klipper håret kort och färgar det rosa/svart igen.. eller så inte. Men någon ändring känns det som att jag behöver göra. Lugg? Konstig hårfärg? Piercing? Något?
Jaja, får hoppas på att identitetskrisen försvinner snart innan jag gör något galet.

-

Sia - Breathe me

En bättre dag

Blir att dra till Åslunds residence ikväll för tedrickning och småprat. Pusshej.

Tisdag 190411

Det här med födelsedagsrejv... jag skippar nog det i år. Känner mig inte så himla taggad helt enkelt.

-

Angus & Julia Stone - Silver coin

Header

Headern är fixad och klar. Den blev kanske inte så märkvärdig men det är iallafall något.

Fredag Fredag Fredag

Glömde i mitt förra inlägg att berätta att jag har fått påsklov nu. Så himla skönt att bara få sova ut om dagarna och inte behöva oroa sig för skolarbeten och prov. Dock så hade lovet varit mycket roligare om Luleå hade haft lov samtidigt som Piteå. Jaja, man kan ju it få allt här i livet.

Fredag 150411

Min dag.
Drog till skolan, hade bara en lektion som varade i en timma. Betalade alltså sammanlagt 95kr till bussen för att dra på en lektion som var hälften så lång som själva bussfärden till och från skolan. Och det bästa va att vi bara såg på ett gammalt tv-program. Det hade jag ju kunnat göra hemma, hur lätt som helst! Men näää, tydligen så var det jätteviktigt att vara på den lektionen. Tack Berit, du förgyller min dag.
När jag väl kom tillbaka hem till Piteå så åkte jag och mamma till Skellefteå för att hämta söstra min från flygplatsen. Pusshej.

140411 - Dag 3 Vad är kärlek

Enligt mig är kärlek allt som gör en lycklig. För min del är det min familj, mina vänner, min klass och hunden förståss.

-

Sondre Lerche - To be suprised

130411 - Dag 2 Min önskelista

Kommer som inte riktigt på vad jag önskar mig. Pengar är ju som ganska användbart, annars vet jag inte. Jag gillar hemmagjorda saker eller personliga presenter + att jag gillar överraskningar så jag kan som inte riktigt säga vad jag önskar mig.

-

Susanna and the magical orchestra - Love will tear us apart

Onsdag 130411

10 dagar kvar! Det känns så himla konstigt. Ser verkligen fram emot att fylla 18, kan nästan se det framför mig hur jag kommer sitta på parkbänkarna och skrapa trisslotter haha. Nä men det ska iaf bli kul.
Förlåt för den kassa uppdateringen, ska försöka att bättra mig. Pusshej!

Söndag 100411

Hur kommer det sig att söndagar alltid känns så tråkiga. Det går bara en massa repriser på tv, det är ingen lämplig rejvdag och alla är bara allmänt sega och trötta på söndagar.
Usch nej, jag gillar inte söndagar.

-

Death cab for cutie - I will follow you into the dark

Fredag 080411

Äntligen fredag och äntligen helg! Känns så himla härligt, har haft en så stressig vecka. Bara en massa skolarbete hela tiden.
Nu till andra saker, idag åkte jag hem till mina föräldrar i Piteå. Känns riktigt skönt att få vara hemma ett tag. Har inte träffat mina föräldrar på drygt två veckor nu. Min syster är också här nu. Det är riktigt kul att få träffa henne, man har ju som saknat henne sedan hon flyttade till Stockholm.
Och nu då man är hemma måste jag ju också ta tillvara på tiden och hälsa på Pitefolket. Blir att dra till Josse ikväll, blir nog stughäng, tedrickande och andra trevligheter.
Slutbloggat för nu ska jag se på teen mom. Pusshej!

Torsdag 070411

Besvikelsen som uppstår när man står förväntansfull med en näve tior vid kaffemaskinen på biblo och förväntar sig att kaffemaskinens myntväxlare är trasig så att man får gratis kaffe så är den inte det och man måste betala som vanligt för kaffet. Jobbiga liv!


-

Lasse Lindh - C'mon through

Onsdag 060411

Sitter och skriver lite på en diktanalys som ska vara inlämnad imorgon. Känner mig för tillfället extremt omotiverad till att syssla med skolarbete just nu. Men vad kan man göra åt saken? Menar, det är ju lika bra att bara göra bort det så fort som möjligt för att senare kunna ha tid till att göra roligare grejer. Aja, dags att återgå till läxan. Pusshej!

Hela livet var ett disco

En bild från fredagen som var. Finsofie och jag på vildrejv i pitestad. Vi är fan ostoppbara!

040411 - Dag 1 Presentera mig själv.

Heter Josefin, är 17 år och studerar andra året på hantverks programmet mode & design i Luleå. Bor i en 1a i Luleå om vardagarna och om helgerna så bor jag hemma hos mina föräldrar i Piteå. Jag gillar att sy, umgås med mina vänner, plinga på gitarren, mysa med gubben min, dricka kaffe och sova. Gillar även att rejva när jag är på rätt humör.
Vad mer kan jag säga.. Jag har en storasyster som heter Malin, men henne träffar man inte så ofta nuförtiden sedan hon flyttade till Stockholm. Det är ju som lite trist för jag saknar ju söstra min.
Som jag nämnde tidigare så studerar jag hantverks mode och design i Luleå för att senare kunna vidare utbilda mig till sömmerska eller stylist. Det skulle vara ett jobb i min smak.
Finns inte så mycket mer att säga, det här får duga så länge, kan hända att jag jag kommer tillbaka till det här inlägget för att skriva lite mer om migsjälv. Hej så länge!

-

Montt Mardié - Pretenders

Måndag 040411

Pasta och pesto. Just saying..

Lördag 020411

Gårdagen bra. Drog iväg med finsofie till pitestad för rejv och andra rackartyg. Kan väl säga att pite levererade på festfronten. Träffade några gamla klasskompisar och annat trevligt folk.

RSS 2.0