Måndag 280113

Hade körlektion idag på morgon, nu har jag bara två körlektioner till inbokade och efter det väntar uppkörning + teori. Vill inte skriva ut datumet utifall jag jag inte skulle klara det. Längtar så mycket tills jag tar körkortet så det är it riktigt klokt!
Annars då? Har varit och kört 30 min spinning och 30 min core med Simon idag. Ska försöka klämma in lite träning imorgon också. 
Efter träningen blev det iaf häng på nodo med Gabrielle och Simon. Lite fika och snack. Helt ok måndag kan man säga.
Foto: Gabrielle Degerman. (Gammal bild från arkivet)

Lördag 190113

Här kommer några bilder från då vi firade Simons 20årsdag.
Foto: Gabrielle Degerman.

Långkalsongfest

Såhär såg det ut i det lilla kollektivet på degeränget förra helgen då vi hade långkalsongfest.
Foto: Gabrielle Degerman.
 

Tisdag 220113

Har kört på halkbanan idag, nu känns det äntligen som man kommer någonvart med körkortet. Gruvade mig jättemycket innan men det var faktiskt ganska roligt. 
Efter några timmars körning så var vi påväg tillbaka till stan där jag lunchade med Isabelle och Gabrielle på nodo. 
Blev mycket mat & prat. Släpade med mig en tröja hem från H&M också.
Blev ett litet spinningpass idag också.

Torsdag 170113

Hej bloggy, tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag traskar iväg till jobbet denna torsdagsmorgon. Som sagt så kommer dagen att bjuda på jobb och efter det ska jag svettas på ett spinpass. Förkylningen har äntligen gått över så passade på att ta tag i träningen lite. Kommer bli intressant att se hur det går på passet idag iom att jag har årets träningsvärk från gårdagens gymmande.
Innan jag avslutar det här inlägget ville jag bara säga grattis till min kompis Simon som fyller 20 idag! Grattis!

Måndag 140113

Har varit en rätt så produktiv dag för mig idag. 
Har jobbat, skrivit lite mera på min packlista, tränat, plugga teori, gjort bort en till fas samt pussat på mannen min. Imorgon väntas mer jobb + körlektion. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, godnatt!
Var ju gode osmidig idag och spärrade mitt bankkort efter att jag gjort en saldokoll och blivit paranoid över ingenting. Nu är jag utan kort i fem dagar FML. Kan ju se det som ett bra sätt att spara pengar på haha.

Lördag 130112

Har en liten rolig nyhet att berätta. Idag har Jag, Belle och Simon bokat en resa till Barcelona. Vi åker nu i februari och kommer att vara borta i en vecka. Längtar så mycket att det är helt sjukt! Kommer ha det så himla roligt där borta. Är så taggat att jag redan sitter och snickrar på min packningslista. Vill åka NU!
 
 
 

Min julafton

Firade min julafton ungefär likadant som jag gjorde i fjol. Sovde över hemma hos mina föräldrar, vaknade upp av doften till pappas nybakta pappabröd som jag också åt som frukost. Hjälpte till med att laga julmaten, gjorde janssons frestelse för första gången. Zappade på tvn mellan Ernsts jul samt kalle anka. Sen kom mormor och mamma hem och vi högg genast in på julbordet. Efter maten var det dags för presentöppning. Jag fick bland annat två böcker, den ena en kokbok från Leila Lindholm "one more slice" av mamma och pappa samt femtio nyanser av honom från Malin och Jens, fick även ett hudvårdssett bestående av en dagkräm och en cleanser från Emma S. Wiklund som jag har använt varje dag sedan jag fick dem.
Av favoritmannen min fick jag ett sett från bodyshop som innehöll bodybutter, scrubb, showergel mm som luktade svingott! Fick också en laptopkylare för att min dator blir så kokhet varje gång jag slår på den. Sist men inte minst fick jag ett presentkort på parelle för en välbehövd helkroppsmasage.
Efter presentöppningen kom Gustav förbi, sa hej, öppnade sin julklapp som han hade fått av mina föräldrar, käkade lite risalamalta och drack glögg och efter det åkte vi iväg med bilen. 
Vet inte om jag har berättat om det förut men jag och Gugge har som tradition på julafton att åka ut och slira med hans bil samt åka till PRK för att klappa och mata hästar med morötter.
Efter bilturen åkte vi hem till hans föräldrar där vi lekte med en helikopter som Tore hade fått som man styr med hjälp av en I-phone. Fick även öppna min julklapp som jag hade fått av Gustavs föräldrar. Fick ett par take-away kaffemuggar i porslin med silikonlock samt en matchande bricka till det. Superfina!

Torsdag 040113

Känner mig helt slö i hela kroppen, undrar om jag inte håller på att dra på mig någon förkylning eller feber. Hoppas då verkligen inte det, känndes som att jag sjuk för bara någon vecka sedan. 
Hursomhelst ber jag om ursäkt ännu en gång för den långa bloggtorkan. Har bara haft mycket att göra på sistone.
Kan dra en liten snabbgenomgång om vad som har hänt.
Jobbar på som vanligt på ICA, har börjat ta tag i körkortet nu, varit på pepparkaksbak med gugges familj och släkt, festat, firat jul hemma hos mina föräldrar och firade nyår i nalovardo.
Annars då? Mannen min kom hem för några timmar sedan men sin nya leksak; en 3d tv. Den har han hållt på att pilla på idag. Så himla söt, han är nästan som ett litet barn på julafton. 
Nu ska jag ta och avrunda det här inlägget, kommer nog skriva något mer detaljerat inlägg om jul och nyår men nu ska jag nog hoppa i duschen och efter det krypa ner i sängen med min nya bok; "femtio nyanser av honom" som jag fick av Malin och Jens i julklapp.

RSS 2.0