Onsdag 311012

Nu ska jag strax springa iväg till jobbet för ett kvällspass och efter det ska jag börja packa inför morgondagen. Längtar så mycket!

Halloween

Här kommer lite bilden från min och Gustavs halloweenfest i lördags.
 
Här har vi Martin som Captain Spaulding.
Petter kom utklädd till cowboy och Anna-Maria var en docka.
Här har vi en liten jossian.
Gustav var snake eyes. 
Här har vi en bild på Simon och jag. Simon var en youtube video där man själv fick skriva kommentarer, riktigt roligt, ja! Själv var jag en pop-art seriefigur. Det tog en evighet att måla dit alla prickar i ansiktet.
Ännu en bild på söta Anna-Maria.
Jonny var en clown.
Twiggy-Emelie och Micke.
Sophie var utklädd som zombie sjuksköterska.
 
Det var så roligt att så många kunde komma, alla hade verkligen gått all in med utklädnaderna. Kvällen slutade inte precis som jag ville att den skulle göra men annars så var lördagen helt perfekt! 
Stort tack förresten till Simon och Micke som stannade kvar på söndagen och hjälpte till att städa.
Foto: Gabrielle Degerman.

Tisdag 301012

Har varit ledig hela dagen. Eftersom det har varit så dåligt väder så har jag spenderat mesta delen av dagen inomhus.
Annars då? Har precis slängt in några hemmagjorda pizzor i ugnen och Gustav ska snart börja måla om i kök och matsal. Kommer se så mycket fräschare ut i helvitt!

De första två; hawaii och den andra spenat. Sista bilden; spenat, tomat och mozzarella.

Onsdag 171012

Fick finfrämmande idag.

Superheroes

Vill bara hinna slänga in ett litet snabbt tips på en dokumentär som jag såg här om dagen. Den heter Superheroes och handlar om vanliga människor som klär ut sig till superhjältar och försöker stoppa brott. Det här måste vara en av de bättre dokumentärerna jag har sett faktiskt. 

Tisdag 161012

Har varit ledig hela dagen idag. Så idag har jag och Anna-Maria varit på stan och lunchat på thaigarden, samt spanat på tyger till våra halloweenoutfits. Vi har bestämt oss för att ha en liten syjunta hos mig och Gustav imorgon. Ska bli riktigt mysig, kommer inte ihåg senast jag satt vid en symaskin. Måste ha varit när jag fortfarande gick mode & design.
Det här får bli ett kort inlägg för nu måste jag göra mig i ordning och sedan bege mig mot mina föräldrar där jag ska sy upp några byxor till pappa. Hej så länge.

8 anledningar att älska hösten

1. Slå sig ner på sitt favorit café med sina vänner och ta sig en kaffe och babbla över allt mellan himmel och jord.
2. Lyssna på lokala band på piteås egna kulturcafé; krokodil. 
3. Höstpromenader.
4. Mysiga hemmakvällar.
5. Tv-serierna börjar om. Rekomenderar starkt: new girl, modern family, the walking dead och glee.
6. Stickat! Halsdukar, varma koftor, tjocksockar mm.
7. Duntäcken! Behöver jag ens förklara? 
8. Åka iväg till gymmet för att träna bort hullet från all festivalmat som man har samlat på sig under sommaren.

Söndag 141012

Idag bokade jag och Gustav äntligen en resa i november till Göteborg. Där nere ska vi besöka hans syskon, fira hans mamma som fyller år nu i oktober samt fira min och gugges ettårsdag.  

Torsdag 111012

Det blev tydligen en jobbdag för mig idag. Blev inringd för ett kortare kvällspass. Nu är jag då hemma och har precis ätit en god thaiwook/gryta som jag snabbt improviserade ihop. Smakade mycket bättre än vad jag förväntade mig, får lov att skriva upp receptet någonstans. Blandade bara ihop en färdig curry grytbas med en massa grönsaker + nudlar. Mums!
Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag krypa upp i soffan och slå på nå new girl. Har inte sett det förut men jag har hört bra saker om serien så jag hade väl tänkt ge den en chans. 
Ps bad pappa mmsa en bild på Ronja som hade varit hos veterinären idag och nu har hon en stor parabol runt halsen, så himla söt!

Onsdag 101012

Såhär kan det se ut en lördagskväll hos Anna-Maria och Petter.
Foto: Gabrielle Degerman.

Tisdag 091012

Har varit ledig idag så morgondagen har spenderats på stan där jag har sprungit några småärenden, lunchat med Josse och Martin (som förövrigt har köpt hus), druckit kaffe och surrat med mamma. Nu är jag tillbaka i lägenheten igen och väntar på att få finbesök av Ronja som jag ska passa ikväll.
 

Fredag 051012

Idag är det fredag och jag har nyss kommit hem från jobbet. Är bortbjuden på knytisfika hos Anna-Maria idag så jag ska slänga ihop en liten hjärtformad kladdkaka som jag ska bjuda på.
PS. är jättekär i mumford and sons nyaste album; Babel. Har lysnat på låten hopeless wanderer på repeat den senaste veckan.

Torsdag 041012

Idag har jag knepat och knåpat på min halloweenutstyrsel idag. Har ändrat val av utklädnad helt och hållet men nu är jag säker på vad jag ska vara. Kommer bli jättekul att få leka och experimentera med smink osv. Nu; beställla linser och löshår.

RSS 2.0