Nästan hemma!

Då var man hemma i det kalla Sverige, eller hemma och hemma, är fortfarande kvar på arlanda. Vårt flyg går inte förrän kring nio idag så vi fick övernatta på flygplatsen.
Är så trött så att det är inte riktigt klokt. Har endast fått sova ca fyra timmar inatt. Vi byggde ihop varsin "säng" av två fåtöljer, vaknade konstant upp av att de delade på sig. Kan inte somna om heller, har en sådan hemlängtan till lilla Piteå och till finemannen min som jag ska pussa på så mycket när jag kommer hem.
Har tänkt göra några inlägg om resan + lägga upp bilder när jag kommer hem.
Tills dess får ni en bild på mig och Simon från igår när vi kom fram till Stockholm.


Onsdag 130213

Då var allt packat och klart till Barcelona. Nu väntar jag bara på att Simon ska komma och hämta upp mig för att åka iväg mot kallax.
Kommer förövrigt inte att blogga nå under hela min resa men jag kommer lägga upp ett inlägg med en sammanfattning samt bildregn från resan.
 
Hade förresten lite alla♥dag firande igår iom att jag är utomlands på torsdag. Det blev middag på golden dragon där jag åt en kräftcreame toast till förrätt och en black & white som varmrätt. Hur gott som helst!
Nu skrev Simon att han snart är här. Hejdå :)

Tisdag 120213

Hade ett riktigt långt pass igår på jobbet så det var riktigt skönt att få vara ledig idag. 
Så idag har jag passat på att göra de sista som ska göras innan resan; varit på stan och köpt ett mobilfodral där jag kan ha kort osv i och varit förbi till banken och växlat till euro. Såklart så blev det endel annan shopping också. Började med att jag skulle in på Gina och hälsa på Linn. Slutade med att jag gick ut med en kasse jeans, t-shirt, nagellack, ringar.
Nu ska jag bara packa det allra sistsa för imorgon bär det av! Ska bli så kul, gruvar mig bara för flyget men det kommer nog gå bra ändå.

Söndag 100213

Tog en välförtjänt sovmorgon idag iom att jag var ledig. Passade på att plugga teori och övningsköra, åt middag hos svärföräldrarna där de bjöd på hemlagad palt. Paltschwiimen slog till som väntat. Efter middagen åkte jag hem och bokade in min sista körlektion! Har även bokat in uppkörning + teori!! Åååh kan inte vänta tills jag har körkort! 
 

RSS 2.0