2 veckor kvar!

Idag är det precis två veckor kvar och fem utav de dagarna går jag skola. Kan inte förstå hur snabbt det har gått, kändes som att det bara var igår jag gick ettan.
Igår satt då vi i klassen och skrev ned en planering för studentveckan, temafest och picknick står bland annat på schemat.

image description

 


Fredag 250512

Efter en lång dag på skolan sitter jag äntligen på bussen hem. Har egentligen inte haft några lektioner idag men jag kände mig tvungen att stanna och sy justeringar på projektarbetet. Hursomhelst så sitter jag på bussen nu och när jag kommer hem är det bara att packa för sedan ska jag och fine mannen rulla vidare mot hans stuga i flötuträsk. Det ska bli riktigt skönt att få komma bort lite från all stress och bara slappa i solen och grilla gott.
Annars då? Nu är det bara två veckor kvar till studenten! Frihet!


Torsdag 240512

Det har varit riktigt varmt ute idag så efter skolan traskade jag och Sofie till stan och köpte varsin glass och sedan satte vi oss i parken och solade i väntan på att min buss skulle komma. Riktigt mys! Nu är jag då hemma i piteå igen och snart ska jag och gugge åka och grilla hos mina föräldrar.

image description

 


Josses födelsedag

Här kommer lite bilder från då vi firade min kompis Josefin på hennes 19årsdag.
Micke.
Martino.
Det bjöds på fuldans och gofika.
Anton.
Här har vi ett glatt födelsedagsbarn.
Foto: Gabrielle Degerman.

Modevisning - genrep

Har haft genrep hela dagen idag inför morgondagens modevisning. Det har varit några jättestressiga veckor men nu börjar vi äntligen få ihop allt.
Tänker bara påminna er om tiderna för visningarna igen. Kl11:00 och 14:00 är det visning för gymnasiebyn, kvällsvisningen är 19:00, det är gratis inträde och det kommer finnas fika att köpa i skolans fik.

Fredag 180512

Äntligen hemma efter något som kännts ha varit världens längsta arbetsdag. Är helt slut i kroppen så nu är det bara att hoppa i duschen och efter det blir det film och grönsaker med dipp. Dock får jag hålla mig själv sällskap eftersom mannen är i Göteborg under helgen. Annars då? Blir nog en relativt tidig kväll för mig, måste ju hinna ladda upp batterierna tills imorgon då jag ska iväg till Luleå för att fira Sofie.

Idag är det inte heller någon vanlig dag...

För idag är det Sofie Bilanders födelsedag! Grattisgrattisgrattis!

Idag är det ingen vanligt dag...

För idag är det Josses födelsedag! Stort grattis, hoppas att du får en jättebra födelsedag med många fina presenter och mycket gofika.
Foto: Gabrielle Degerman.


21:10

Harklar, hostar och snorar. Har lyckats locka till mig någon jobbig förkylning så jag sjukanmälde mig från skolan idag och tillbringade mesta av dagen till att knarka hallstabletter och dricka allt för många koppar te.
Det blir mest troligt att stanna hemma imorgon också. Måste dock försöka slita mig iväg till körskolan för teorilektion.

Studentklänningen

Tänkte passa på och slänga upp en bild på klänningen som jag kommer ha på studenten. Det är en vit axelbandslös klänning från H&Ms garden collection 2010. Nu är det bara skorna som saknas.
Inte länge kvar nu!

High voltage

Snart är det dags för hantverksprogrammet mode & designs årliga modevisning, som vi treor förövrigt har anordnat. På modevisningen kommer vi elever som går mode & design/textil och design att visa upp kreationer som vi själva har designat och sytt under läsåret. Vi treor kommer också att visa upp våra projektarbeten så missa inte det!
Visningen är tisdagen den 22/5 kl19:00, det är gratis inträde och det kommer även säljas kaffe samt fika.

Måndag 070512

Självklart att man bli sjuk när man har som mest i skolan.

Lördag 050512

Hej! Det är lördag och det snöar ute. Som om ingen pitebo redan vet om det men det är bara att göra det bästa av situationen. Har haft en fullspäckad dag som började med att jag drog och solade efter det åkte jag på bio tillsammans med Gustav, Simon, Micke och Gabbe. Vi såg på the avengers som var riktigt bra, hoppas verkligen att det kommer en tvåa också. Efter bion så blev det ett besök på nodo förståss. Kan i korta drag sammanfatta dagen som väldigt bra.

Foto: Gabrielle Degerman.

Valborgsmässoafton

Öl, grillat och gott sällskap.
Foto: Gabrielle Degerman.


Fredag 040512

Då var man hemma från första jodd/introduktionsdagen, nu ska jag bara slänga i mig något och sedan bär det iväg till gymmet.

RSS 2.0