IKEA

Just nu håller gugge på att montera ihop ikea möblerna som han köpte igår. Under tiden hade jag tänkt slänga upp lite bilder från gårdagen.

Vi fick låna pappas bil.

Fine mannen, jåhåådå!

Körde först till exotiska finland och gjorde ett snabbt stopp på alco, efter det bestämde Gustav sig för att undersöka finlands vackra skogar (körde vilse). Till slut hittade vi tillbaka till sverige och ikea där jag fyndade några ungsformar och äggkoppar.


Påvägen hem från ikea körde vi vilse igen. Passade då på att leka lite med instagram som ni kanske ser.

Lördag 280112

Nu rullar jag och mannen mot IKEA!

Flyttat hem

Spenderade sista natten i lägenheten igår tillsammans med mannen min. Packade klart allt som jag hade i lägenheten då jag hade slutat skolan och sedan åkte vi hem till piteå igen.

Gårdagen

Var ute och åt på stan igår tillsammans med Gugge, vi åt på waldorf. Jag åt bläckfisk med ris och gugge åt någon sorts chop suey med nästan alla djuren från noaks ark. Efter middagen åkte vi hem till mig och såg på film (never let me go & the lovely bones).


Onsdag 250112

Fick sovfrämmande av Simon idag. Vi har nyss varit ute och ätit thaimat och nu ska vi kolla på modern family.
Btw imorgon kommer guggemannen hit till luleå. Längtar!

22:30

Just nu; sitter hemma hos mannen min och ser på då han spelar lol, riktigt kuligt. Känns då skönt att få vara tillbaka i piteå igen, även fast det bara är för en natt. Har då ordnat sovfrämmande i luleå för resten av skolveckan.


Fredagsfint

Här kommer bilder från middagsbjudningen hos Simon i fredags.
Foto: Gabrielle Degerman

Just nu;

Guldbaggegalan och grönsaksdipp med Sofie.

Paranormal activity 3

Haha, oj vilket inlägg det där blev. Hur som helst så är jag hos en klasskompis nu som bor i samma hyreshus som mig. Jag har då hunnit lugna ner mig men är fortfarande lite upprörd.
Tänkte iaf ge er ett litet filmtips på en film som jag och Gugge såg igår.
Paranormal activity 3
Sjukt läskig film. Hoppas verkligen att det här är den sista paranormal-filmen som görs för jag tror då inte att jag kommer våga se någon mer.

18:57 i lägenheten

Är så otroligt rädd/förbannad och ledsen. Förstår inte hur en vuxen man kan hålla på och bete sig så omoget. Gör affärer bakom sin arbetsgivares rygg samt att han ger otroligt smaklösa skämt till mig.
Nu har jag fått nog, nu vill jag hem. Känner mig inte det minsta trygg här längre. Kommer be en kompis i samma hyreshus att sova hos mig inatt. Jag känner att det inte ska behöva vara såhär.
Har också pratat med mamma nu och hon har sagt upp lägenheten. Blir att flytta hem i slutet av februari om inte ännu tidigare.

230112 - Dag 17 Mitt favoritminne

Måste nog vara från trästockfestival 2011. Festade med finfolket, träffade Gugge, nakenfest i husvagn och drack garderobsvin i mängder.

Foto: Gabrielle Degerman


Måndag 230112

Måndag igen och tillbaka till rutin igen. Men det gör ingenting eftersom jag har haft en så bra helg (igen). På fredagen var jag bortbjuden på trerätters middag hos Simon som hade fyllt år. Åt stört mycket. Senare mot kvällen rullade jag hem till Gugge och spenderade natten där. På lördagen sprang jag runt på stan och lämnade in cvn på alla möjliga arbetsplatser. Håller fingrarna krossade för att någon ska höra av sig angående jobb. Senare samma dag lagade jag och mannen gomiddag som bestod av enchiladas med sallad och mormorsaft, och som underhållning till maten såg vi på adventure time. Efter maten åkte vi på smash/ölkväll hos Micke i öjebyn. På söndagen slappade vi mest hela dagen. Sov länge och kollade på massa tv-serier. Vi for också iväg till Gustavs föräldrar och åt middag där.

Fredag 200112

Hemma från en trerätters middag hos Simon. På menyn stod ; Räk och laxpaj som förrätt, färskostfyllda kycklingfiléer med ungspotatis och melonsallad och som efterrätt åt vi en jättegod mousse med jordgubb och en jordgubb/vinsås.
Kan kort summera kvällen som väldigt lyckad. Trevligt folk, god mat och mycket mat! Sitter just nu med en 9 månaders foodbaby. Bästa känslan någonsin!

Torsdag 190112

Då var man hemma från gymmet, dagens pass var PSI (en typ av boxning med kickar). Känner mig helt slut i kroppen så nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag inta sängläge med några modern family avsnitt.
Hahah åååh Cameron..

Just nu;

FML

?


Jag dör inombords! Vet någon vad filmen heter?

Onsdag 180112

Nu har mamma äntligen sagt upp lägenheten som jag just nu, i skivande stund förbereder inför att visa upp till kanske dess framtida hyresgäst. Det är nämligen så att min granne i piteå var sugen på att hyra den efter jag har flyttat ut.
Hursomhelst nu ska jag fortsätta med städandet.

Moto Boy

Beroendeframkallande!



19 år


Grattis Simon!

21:55

Just nu; Finslipar på mitt cv (har ett flertal jobb som jag ska söka till i veckan), gör läxor (matte & samhälls) och efter det ska jag städa lägenheten. Rolig måndag.
Morgondagen kommer dock bli mycket roligare för då ska jag åka tillbaka hem till piteå för att fira Simon som fyller 19 år och efter det ska jag hem och mysa med mannen min. Längtar!

Angående lägenheten...

Den lämnar jag i april. Ska äntligen säga upp lägenheten och flytta hem till piteå och börja pendla igen. Var lite osäker på om jag skulle få säga upp lägenheten pga att jag inte visst om jag skulle få något busskort. Anledningen till varför jag ska säga upp lägenheten är att jag verkligen inte trivs här, inte i den lilla tomma klaustrofobiska ettan som jag måste sova ensam i varje natt, jag trivs inte heller i blåsiga luleå, staden som på något sätt alltid är lika död. Känner mig även väldigt obekväm med den hyresvärd jag har för tillfället.
Vill även flytta hem till piteå igen för att få vara nära alla mina kompisar, gugge och familjen.

Lördag 140112

Fullspexad helgt! Igår drog jag, Gugge, Simon, Rasmus, David, Jonas och Emil till normalmia för att bowla och dricka öl. Har inte bowlat på typ fyra år och det märktes. Jag kom på sistaplats men jag hade jättekul ändå.
Idag har jag och folket hängt på pottan och grillat, åkt snowboard och madrass osv. Riktigt kul! Första gången jag provat på snowboard.
Nu ska jag och gugge hem till morsfars för att äta middag och ikväll väntas det festligheter och utgång.
Bild: Emelie Lindberg

00:36

Vaken och planerar framtida tatueringar och vägra sova.

-

Moto boy - Beat heart

Ge mig sommar!

Det är dagar som dessa som man börjar längta tillbaka till sommaren.
Längtar efter värmen och brunbrända ben
och att få sitta på mysiga uteserveringar

att åka på roadtrip med vännerna
längtar givetvis till trästocks
och alla goda grillmidagar förstås.

Torsdag 120112

Idag har vi börjat med våra två sista sömnadskurser. Underklädeskursen som vi ska sy bh, trosor baddräkt eller bikini samt träningskläder. Vi har även påbörjat en kurs som innehåller korsett och festklänning.
Har förövrigt tränat idag igen. Det var egentligen tänkt att jag skulle gå på spinning men jag blev mer sugen att träna mage, bootyn och lite konditiong.

Utsikt


Hesher

Åkte till piteå igår för att få umgås lite med mannen min. Det blev mest soffläge hela kvällen. Vi drack massa te, såg på tv-serier, gosade i min snuggie och såg på filmer. Bland filmerna vi såg så var det en som jag riktigt fastnade för och den heter Hesher. Jag tipsar alla till att se den.

Tisdag 100112

Då var årets första gympass avklarat (det var på tiden). 2 timmar, 15km, booty och magträning. Så himla skönt! Blev dock inte så glad då jag kom tillbaka till lägenheten och upptäckte att det renoveras nere i källaren (där min dusch råkar vara) och man inte får gå ner där. Blev tvungen att våldgästa Linns dusch.
Skönt att jag ändå snart ska säga upp lägenheten och flytta tillbaka till Piteå förhoppningsvis om nu allt går rätt, håller tummarna.


Måndag 090112

Sista lovdagen och jag har nyss kommit hem från stan efter lite shoppande + brunchande med Simon. Nu är jag hemma hos Gugge och läser senaste numret av cosmopolitan och frossar mandariner i väntan på att mannen min ska komma hem från jobbet.


Året som varit

Snodde en lista från Sofies blogg.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tatuerade mig och drog ut på krogen.


2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min kusin fick en liten pojke.

4. Dog någon som stod dig nära?
En tjej som jag och min syster umgicks med ibland då vi var små och en kille som jag träffat på fest ett flertal gånger.

5. Vilka länder besökte du?
Inga.

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Körkort och något jobb skulle inte sitta helt fel.

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 22/7-2011 Då jag träffade Gugge för första gången.
(Foto: Emelie Lindberg)

8. Vad var din största framgång 2011? Varit med spontan.

9. Största misstaget? Vet it.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Varit lite småförkyld någon gång.

11. Bästa köpet? Tatueringen.


12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, mat och festivaler.


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina vänner och Gugge.
(Foto: Gabrielle Degerman)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Beirut - Nantes, Bombay bicycle club - Rinse me down mm.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Har varit betydligt gladare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Rest mer och tränat.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat.

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen + mormor sen drog jag ut med gugge och cruisade runt i piteå lite.

19. Blev du kär i år?
Jo! ♥
(Bild från halloween)

20. Favoritprogram på TV? Modern family, true blood och blue mountain state.

21. Bästa boken du läste i år?
Hungerflickan.

22. Största musikaliska upptäckten? The paper kites.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Typ pengar?

25. Något du önskade dig men inte fick? Tror inte det.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Minns it riktigt, umgicks med vänner?

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ta vara mer på alla chanser man får.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Blandad.

29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner och Gugge.


30. Vilken kändis var du mest sugen på? Vet it.

Svar:

Kommer att lägga upp en bild på håret så småningom, måste bara ta en bild som ger hårfärgen rättvisa.

Gillar att få kommentarer till bloggen så var inte rädd att skriva!

Nyårsafton

Druckit goöl med gofolk, dansat på glas, duschat i champagne och smält raketer.

Sunny Liston

Här kommer lite bilder från då jag var på krokodil och lyssnade på Sunny Liston.
Foto: Gabrielle Degerman


RSS 2.0