Kollektivet på degeränget

Har varit dåligt på att uppdatera bloggen på sistone. Så här såg det iaf ut i det lilla kollektivet på degeränget den tredje advent.
Foto: Gabrielle Degerman.

Fredag 281212

First aid kit - In the hearts of men
 
Sitter och klickar runt på internet som vanligt och helt plötsligt hittar jag den perfekta nyårsklänningen, typiskt nog några få dagar innan nyårsafton. Kommer ju inte hinna få den tills dess om jag skulle beställa den nu. Funderar dock på att beställa den så jag kan ha den nästa år. 
Kan beskriva klänningen lite snabbt; en lagomt lång svart/glittrig peplum klänning med långa ärmar. Skulle passa perfekt till ett par skyhöga klackar och svarta naglar. Åhh kan inte sluta tänka på den.
Påtal om kläder så har jag hittat tillbaka min inspiration till att sy egna. Om jag nu lyckas få tummen ur röven ska jag nog först sy en bustier med krage. 

Torsdag 271212

Slutade jobbet för ett tag sedan, nu är jag äntligen hemma efter att ha gjort stan och nu sitter jag som klistrad framför victoria's secret fashion show. 

Torsdag 131212

Har nyss kommit hem från jobbet. Iom att det är lucia idag fick vi i kassan vara tärnor, kan säga att det var många av det äldre som uppskattade det. Fick många kommentarer och några ville tom. ta en bild av mig haha.
Nu är jag då hemma iaf och ska börja med middagen, blir nog att laga chili con carne, känns som att det var år och dar sedan jag lagade det. Gott ska det då bli! Efter det blir det nog att ta tag i körkorts teorin.

Måndag 101212 del 2

Nyss kommit hem från thai-garden, middagen var jättegod och jag åt nå kopiöst. Denna brutala matkoma har fått mig att inse att jag borde införskaffa mig ett par graviditetsbyxor innan det är dags för julbordet, annars kommer det att sluta illa.
 

Måndag 101212

Klädde granen igår med Gustav så nu är allt julpynt klart, var på stan idag med Simon och lunchade, köpte julklappar så nu är alla julklappar klara utom Malins men den behöver jag inte stressa med iom att hon är utomlands över jul. 
Nu är jag då hemma från stan och har precis slagit in julklapparna. Kan då säga att det verkar som att gugge har varit riktigt snäll i år.
Ikväll väntar middag på thaigarden med kusinen och Gustav och efter det ska jag nog plugga teori. 

Fredag 071212

Saker som inte skulle sitta helt fel under granen:
Kokböcker: Leila Lindholm a piece of cake & one more slice.
Vanliga böcker: J.L James femtio nyanser av honom (helst inte i pocketform).
Den här snygga väskan i svart från zara.se
Ögonfransar/bryn serum som går att beställa här
Sen är ju pengar alltid trevligt.

Abisko analogt

Såg att Gabrielle hade postat upp mer bilder från våran fjällvandring i abisko. Var givetvis tvungen att sno dem.
Foto: Gabrielle Degerman.

Måndag 031212

Har varit ledig hela dagen idag. Det kändes väldigt välbehövt efter att ha jobbat hela helgen, av någon anledning känns det alltid tusen ggr jobbigare att jobba helg. Det kanke beror på att man vet att alla andra får sova ut.
Har då iaf städat städat idag, tvättad kläder, gjort bort julklapparna för i år. Då jag likaså var i stan så passade jag på att handla nytt värmeskydd för håret, gardintyg, ett bälte och lite andra småsaker. När jag kom hem efter den lilla shoppingrundan sydde jag en gardinkappa som jag ska hänga upp i matsalen. 
Stod även för matlagningen idag, jag bjöd på skagentoast till förrätt och lax i ugn med hemmagjord klyftpotatis med smörstekt sparris och citronsås. Mums! 
Hade egentligen tänkt hinna med att träna idag men jag får vänta med det tills imorgon. Nu ska jag se på senaste episoden av new girl. Jag är helt fast!
 

Första advent

Första advent idag och jag har jobbat hela morgonen. Nu är jag äntligen hemma och ska snart iväg till svärmor och svärfar för middag. Pusshej.

RSS 2.0