Torsdag 300611

Jordgubbskräm och 30°.

I en nerpissad hiss med dig

Lyckades hitta hem efter några flaskor vitt, nu blir det dusch och sedan att begrava sig i sängen. Imorgon kommer fin Sofie hit. Puss.

Onsdag 290611

Har varit ute nästan hela dagen idag. Åkte till stranden med min favorit Emma, där vi solade och badade lite. Det var väldigt trevligt.


Tisdag 280611

Här kommer en liten update på brännan.
Råkade somna då jag solade idag och nu har den "mänskliga hudtonen" fått en mer rabarberröd feeling to it. Blir att bada i after sun kräm resten av veckan.. nu vet ni det.

Mitt senaste beroende

Jeremy Messersmith

MidsommaraftonSmart som jag är så glömde jag förstås att ta med mig min kameran igår. Alla bilder ovan är tagna från Gabbes blogg.

-

Jeremy Messersmith - A girl, a boy, and a graveyard

Cause' your friends don't dance, and if they don't dance, well they're not friends of mine

Firade midsommar igår. Hade matkoma x 1000, jäste i en jacuzzi och hade det allmänt mysigt.

Torsdag 230611

Idag kommer min älsklings syster hem igen. Hon var här förra helgen också men det är lika kul varje gång hon kommer hem.

Onsdag 220611

Var en sväng på stan idag och släpade med mig hem dessa raringar.

210611 - Dag 8 En sak jag älskar från min garderob

Det måste nog vara min blommiga/transparenta skjorta från Rut m.fl.

Du vet inget om bluesen förrän du har ätit sten

Storrensar garderoben, kändes som att det var dags då alla galgar var upptagna och då det inte rymdes nå mer på hyllorna.
Ska fortsätta nu, önska mig lycka till. Om ni inte hör någonting från mig på några timmar så ligger jag nog säkert begravd över en drös med kläder. Pusshej.

Tisdag 210611

Regn, har huset för mig själv, en varm säng, Bon Iver. Kan som inte klaga.

Stughäng

Slänger upp lite bilder från helgens stughäng. Var sämst som glömde kameran hemma så jag snodde lite bilder från Josses blogg.

-

Travis - Sing

Sena nätter och myggbitna ben

Blir att åka till Simons stuga idag. Pusshej.

Torsdag 160611

Håller på och planerar vad jag ska packa inför morgondagen då jag ska åka till Simons stuga. Försöker också komma på vad jag ska ta med för något att grilla. Känns som att jag har glömt allt som har med matlagning att göra sedan jag flyttade till egen lägenhet och bara levt på yoghurt och flingor. Kyckling? Känns inte som att jag kan laga så många andra kötträtter. Jaja, kyckling får det bli! Ska fortsätta med packandet nu. Pusshej.

Onsdag 150611

Ska åka en sväng till luleå idag
och inser att min kropp är inte byggd för att gå upp innan kl 2.

150611 - Dag 7 Min bästa vän

Jag har många bästa vänner.

Måndag 130611

Drog iväg till staden med Simon idag. Vi tog oss en lunch på nodo. Efter vi hade gjort de ärenden som vi skulle göra i stan så bestämde vi oss för att promenera hem. Vi svängde även förbi Josse på hemvägen.

Söndag 120611

En rätt typisk eftermiddag när inget händer.

-

Veronica Maggio - Snälla bli min

Liten uppdatering

Torsdag 09/06
Hade skolavslutning på gültzaudden, åt tårta, stekte, drog iväg till en strand, stekte ännu mer, tog årets första dopp, drog tillbaka till gültza med Sofie för att träffa klassen, drog hem igen.
Fredag 10/06
Vaknade, försökte jobba på brännan, dock utan resultat. Mötte upp Sofie, förfestade hos Mia, red cat, åkte in till stan, olivers, utsparken, virrade runt i staden, åkte hem till Sofie, åt jordgubbar, sov.

Sommarlov!

Rubriken säger allt.


Onsdag 080611

Hej och förlåt för min lilla bloggfrånvaro. Det har varit på tok för fint väder för att bara sitta inne hela dagarna. Ni vet, måste ju jobba på brännan haha.
Just nu sitter jag hemma hos min älsklings Sofie, har varit inneboende hos henne nästan hela veckan.
Idag så cyklade vi in till stan och såg på då alla studenter kom åkandes i snygga vrålåk iklädda i klänning och kostym. Det är först nu som jag börjar inse att det bara är ett år kvar innan det är min tur att få gå på studentbalen. Jag har redan börjat småplanera på hur min balklänning ska se ut. Jaja, nog med bloggande för ikväll. Ska gå och vara social med Sofie nu. Pusshej!
Pspspspspsps, efter kl 12 imorgon så är det äntligen lördag hela veckan.


Söndag 050611

Livet leker för mycket för att jag ska sitta framför datorn, sorry dudes and dudettes. Återkommer!

-

Mando Diao - Josephine

Teenage riot

Se upp i backen, se upp i skogen, se upp där hemma för nu ska jag och Sofie dra ut på ännu mer äventyr! Får se vars natten för oss! Pusshej!

Torsdag 020611

Takhäng + takpizza + takmänniskor + takfiltar. Det är tak-torsdag idag.

Onsdag 010611

Nu är det bara tre skoldagar kvar, sen är jag fri!!

RSS 2.0