Fredag 301211

Nyss kommit hem från stan efter att ha tagit en snabb fika med min kusin, mött upp några kompisar och lyssnat då Sunny Liston spelade live på krokodil. Riktigt mysig start på dagen.
Nu ska jag och gugge iväg en sväng till Luleå för att handla lite inför morgondagen.

Torsdag 291211


Sushi och Euskefeurat-torsdag.

Onsdag 281211

Just nu;
Lagar gomiddag med mannen, sataykyckling och nudlar står på menyn. Efter det ska vi besöka morsfars.

Tisdag 271211 del 2

Har gjort ganska mycket idag. Har hunnit med två nodohäng, fått håret färgat, spenderat pengar på mellandagsrean och mysit med Gugge.

Tisdag 271211

Färgar håret just nu. Första gången på typ 1-2 år, schpännande.
Blev nöjd med resultatet. Fick någon brun/svart färg på håret.

Lucka 24

Har inte bara fått massvis med julklappar i år, har även blivit ett antal kilon rikare från julbordet. God jul på er alla.

Another Earth

Bästa filmen jag sett på länge! Såg nyss filmen Another Earth tillsammans med Simon. Så underbart bra, helt klart i min smak! Tipsar er alla till att se den.

Torsdag 221211

Här kommer en bild från gårdagens pepparkaksbak.


Jullov!

Idag har jag äntligen fått jullov!
Sov till kring ett idag, lyssnat på bra musik (mumford & sons) och bara tagit det lugnt. Nu ska jag gå och äta lite frukost/lunch/middag? och senare idag ska jag på pepparkaksbak med Gustavs familj.

The one

Hade lilla julafton med Gustav imorse. Jag fick Dolce & Gabbanas the one for women parfym + bodylotion. Den luktar hur gott som helst. Vet inte hur länge jag velat ha den, blev iaf väldigt glad då jag öppnade mitt paket.


Sherlock Holmes 2


Har nyss varit på bio med favoritmännen (Gugge och Simon) och såg Sherlock Holmes 2. Den var riktigt bra, definitivt sevärd!


Julpynt

Så här såg det ut idag då jag och Gugge julpyntade hans lägenhet.



Gårdagen

Igår hade vi julmiddag med klassen på österns pärla, det var riktigt mysigt. Bara en termin kvar nu!!

Helgen

Fredagen spenderade jag och Gugge hemma hos Rasmus. Smuttade öl, såg på idol och gosade med hans kattunge.
lördagen var det öppethus på min skola. Gillade verkligen inte tanken att behöva vara i skolan på en lördag men jag blev på bättre humör då Gustav följde med. Efter öppethus så åkte vi till media markt och kollade lite. På kvällen åkte vi och firade Linus i sikfors som fyllde år. Riktigt trevligt var det.
Vaknade på söndagen hemma hos Linus och Hanna. Åkte tillbaka tillbaka till Piteå kring tvåtiden. På kvällen åkte jag till folket borti hemmings där det knaprades julfika och sörplades glögg.

Onsdag 071211

Åker hem till Piteå idag, ska bli riktigt skönt. En annan person som också kommer hem till Piteå idag är min syster som kommer på besök från Stockholm. Det blir riktigt trevligt, saknar henne konstant.

Tisdag 061211

Tisdag och det betyder att det är P-dance idag!! Taggar som en galning.


Måndag 051211 del 2

Då är man hemma efter några timmars julklappshandlande på stan, 3 av 4 avklarade än så länge. Känner verkligen hur julkänslorna börjar smyga sig på nu.

Måndag 051211

Fredagen var sista arbetsdagen på H&M. Fick en fin liten avslutningspresent av jobbarkompisarna. Efter jobbet åkte jag iväg på inflyttningsfest hos Emil och efter det blev det utgång på challenge där det var jägerkväll. Riktigt kul.
lördagen åkte jag och Gugge till Luleå på jakt efter julpynt, åt god middag på Baan Thai. Gott! Vi kikade även in i min lägenhet en liten stund. På kvällen skulle vi sitta hundvakt åt Ronja så hon fick följa med till Gustav. Såg massa filmer och Emelie, Emil och Rebecca kikade även förbi.
Söndagen spenderades hemma hos morsfars.

RSS 2.0