Fredag 311210

Idag är det nyårsafton och just nu håller jag på att packa lite innan jag åker iväg till Luleå. Ska försöka hitta nå batteri till kameran så kanske det kommer upp nå bilder imorgon eller senare i veckan. Jaja, pusshej och gott nytt år!

-

Fionn Regan - Put a penny in the slot

Torsdag 301210

Nyårsafton imorgon och jag har ingen aning vars jag ska ta vägen! Jaja skitsamma, pusshej.

-18:38 Ska fira nyår i Luleå med Sofie B och Arazoo imorgon så det ska bli roligt, yes, absolut. Så nu måste jag bara kunna bestämma mig vad jag ska ha på mig imorgon, kanske något stickat? Pusshej!

Måndag 271210

Har precis läst ut The notebook av Nicholas Sparks. Så himla bra bok. Har även sett filmen The notebook, kan seriöst inte se filmen utan att gråta floder.
Har nu tänkt att jag ska läsa Ps I love you av Cecelia Ahern, har redan läst den på svenska men böcker brukar ju oftast vara mycket bättre på original språket.

Spotify

Håller just nu på att göra en till spotifylista. Hade kanske tänkt att publicera den i bloggen när den är färdig, så håll utkik!

-

Phosphorescent - Wolves

Lördag 251210

Bara ett år kvar tills nästa jul, kan knappt vänta! Hade så himla trevligt igår. Åt mängder med julmat, fick fina saker och såg på Kalle anka. Ganska standard om ni frågar mig.
Hoppas att ni också hade en trevlig jul. Nu måste jag sluta skriva, har fått till uppdrag att göra slut på resterna från julbordet. Hej så länge. Pusshej!

Torsdag 231210

Blev bortbjuden till Belle igår. Träffade finfolket, åt godsaker och hade det allmänt trevligt.
Har märkt att jag lider av bildbrist i bloggen, men det ska nog gå att fixa. Får helt enkelt lov att börja använda min kamera lite mer, tills dess får ni en bild från gårdagen hos Belle.
Bild tagen från Gabbes blogg.

-

Blind pilot - 3 rounds and a sound

Onsdag 221210

Igår sov jag och Simon över hos Åslund. Vi hittade på mycket skoj, vi drack te, såg på filmer och busade i snön. Kan väl säga att kvällen hade hög mysfaktor. Idag när vi vaknade drog vi till hortlax och såg på då hortlax eleverna höll i årets julspex. Det var väldigt trevligt. När julspexet var slut så tog vi bussen in till stan där vi fikade och småkikade i affärerna.
Har hunnit med mycket idag men dagen är långtifrån slut, frågan är nu vad man ska hitta på ikväll. Jaja, får se vad som händer. Pusshej!

Måndag 211210

Ååh, jag börjar få riktig julkänsla nu ska ni veta. Har nyss klätt granen med Malin, blev skitsnyggt om jag får säga det själv. Och tidigare idag har jag slått in de sista julklapparna.
Annars har det inte hänt så mycket mer idag, har varit hos en hudterapeut idag, fick en hel lista med saker jag inte får äta och saker jag borde äta. Ojoj, det blir så mycket att hållareda på. Men vad som helst för att få mitt ansikte att se lite bättre ut än vad det gör nu. Seriöst, ser ut som jag har fått aids i ansiktet, om det nu är möjligt haha. Jaja, får pröva och se om det funkar. Pusshej!

Lördag 181210

Det blev lite ändrade planer igår, drog till Piteå och hade en trevlig hemmakväll med Carro. Såg på filmer, åt slisk mm.
Fick även jullov igår, sweeeet!
Nu ska mina föräldrar iväg och hälsa på nå vänner så jag får huset för mig själv ikväll. Har bjudit över Emma så att vi ska sitta hundvakt, dock måste jag nog snygga till det lite i rummet, ser förjäkligt ut haha. Jaja, ser på ensam hemma 2 som går på tv nu, blir nästan lite nostalgisk. Pusshej!

Torsdag 161210

Bara en skoldag kvar! Sitter just nu hemma i lägenheten och myser i soffan. Det är svinkallt ute idag, kan inte snön bara försvinna direkt efter jul?
Idag på morgonen hade jag prov i svenska b om medeltiden, tror att det gick ganska bra. Efter provet så skulle klassen och se på en julshow i aulan som några elever höll i. Det var bra, det visades många sånguppträdanden och dansnummer.
Jaja nu ska jag nog småstäda lägenheten lite, får nämligen besök av finaste Carro imorgon. Pusshej!

Onsdag 151210

Usch så hemskt! Har hamnat i matkåma. Det hela började med att jag och Sofie drog till thaithai på klassmiddag, do I need to say more? Hahah nä men vi hade det jättetrevligt på middagen, nästan hela klassen var där + Aulikki och Karin.
Har inte så mycket mer att säga. Ska passa på att tjocka mig ännu mer imorgon då det är julbord på skolan, ojoj det här blir farligt.
Jaja, nu ska jag gå och sova, har svenska prov imorgon, önska mig lycka till! pusshej!

Måndag 131210

Hjälp jag hänger inte med! Tiden bara flyger iväg. Jag upptäckte idag att det bara är en skolvecka kvar innan jullovet, så på lunchen drog jag, Linn och Rebecka till stan där jag passade på att köpa de sista julklapparna. Inte för att skryta men jag överträffade nog mig själv med julklapparna detta år haha, vill nästan behålla alla julklappar som jag har köpt.
Nåja, innan vi gick tillbaka till skolan så svängde vi förbi roasters och köpte med oss varsin kaffe, vilket nog var mitt smartaste köp för dagen iom att jag hade glömt att ta med mig mina vantar till skolan så var kaffekoppen det enda som förhindrade mig från att dö av nedkylning.
När vi väl kom fram till skolan så träffade jag Elina som då ville släpa med mig tillbaka ut i kylan och iväg till Vila där hon skulle köpa nå kläder. Efter en liten stund så lyckades Elina övertala mig. På med jackan och pangsarhalsduken och iväg till stan igen.
Detta är ett inlägg till min familj och mina vänner som ett bevis på att jag med hjälp av min levnadsvilja och en kopp take-away kaffe, lyckades överleva den kyliga morgonen måndagen den 1312-2010.
Pusshej!

Tisdag 071210

Då är man äntligen frisk och jag firar det med ett hårt pass på gymmet med Linn. Skönt att man har gjort bort att vara sjuk innan jul. Och på tal om jul, om två veckor är det jullov, känner redan stressen inför julklapps handlandet. Har som tur är bara två julklappar kvar att köpa.
Jag kanske också kan berätta lite om vad jag gjort i helgen. På fredagen kom mamma och hämtade mig från Luleå, kom hem ganska sent den dagen. Såg på idol men missade utröstningen, kanske lika bra iom att Olle åkte ut. Det var sista gången jag ser på idol. Senare samma kväll mötte jag upp Carro för att ta en uppfriskande promenad i den härliga vinterkylan.
På lördagen var jag på stan med Emma, lika trevligt som vanligt. Vi har småplanerat att vi ska umgås på nyår, vad vi ska göra vet vi inte ännu.
På söndagen släpade mamma med mig på bio, vi såg på den senaste HP filmen, som jag redan har sett.
Efter bion fick man ett sms från en hungrig Boström så spenderade eftermiddagen hos honom, såg på film och åt latmat.
Nu finns det nog inte så mycket mer att säga. Nu ska jag sova, det är sent, men det gör inget för vissa har ju sovmorgon till kvart över ett. Godnatt!

RSS 2.0